Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC Verslag Ronde 5

Bedrijfstafeltennis: Boltrics loopt verder uit in poule B, Bengelmedia voelt hete adem van concurrenten in poule A

In de 5e ronde van de najaarseditie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad is er volop strijd om in een zo goed mogelijke positie stonden te komen voor de play-off wedstrijden.

In poule B speelde koploper Boltrics tegen B & M Transportservice dat op plaats 3 bivakkeerde. De transporteurs hadden goede hoop om een flink aantal punten te pakken maar het tegendeel bleek de realiteit (1-9 verlies) Voor Boltrics scoorden Teun Slagter en Aart Doorn een mooie hattrick. Hierdoor maakt Boltrics een hele goede kans om in de hoogste play-off ronden terecht. Om de 2e plaats in poule B wordt nog flink gestreden.

Nummer 2, Grandcafé Mr. Bojangels kreeg met 8-2 klop van D & O Administratie en Belastingadvies. Voor de adviseurs scoorden Orhan Ozkaya en Unal Yildiz ieder 3 punten en droegen daarmee belangrijk bij in de winst.

Hierdoor kon Heijting Milieu Service profiteren door een goede 7-3 winst te boeken op Midgetgolf de Dikkenberg. Hoofdrol was hier weggelegd voor vader Moreno en dochter Sophie Bongers die beiden ongeslagen bleven. Hierdoor rukte het team op naar plaats 2. Verrassend was ook het gelijkspel van Massagepraktijk de Cirkel Ede tegen Suksabai. Voor Suksabai hield Herbert Kurstjens de eer hoog door 3 maal van zijn tegenstanders te winnen.

In poule A is de spanning flink gestegen na deze ronde. Bengelmedia bleef nog wel aan kop door een 8-2 winst bij te schrijven tegen Fysiomed Bravenboer. Voor Bengelmedia scoorden Rob Schol en Huib Poot ieder 3 punten. Toch voelen de kampioenen van de laatste 2 edities de hete adem in de nek.

Leek de concurrentie in de eerste plaats te komen van Wurms Transport en Haeck WorX, nu is daar  Spelt Financiële Adviseurs bijgekomen. De adviseurs haalden uit tegen Steris(10-0) en namen daarmee plaats 2 over van de twee genoemde achtervolgers. Deze avond bestond het team uit Remco Bosch, Simon Voerman en Eric Vermeulen en dat bleek een prima combinatie. Wurms Transport boekte een goede 7-3 zege tegen TapAsia. De voor het eerst meespelende Bert Nab had een groot aandeel in de zege met 3 winspartijen. Hierdoor blijven de transporteurs op een 3e plaats staan.

Haeck WorX, gedeeld 2e voor deze avond kreeg met 6-4 klop van Street Barista koffie op locatie. Deze locatie bevalt de koffieleuten blijkbaar prima en 1e team speler bij ttv Ede, Yorick Schurink(3x winst) moest er aan te pas komen zodat in ieder geval nog 4 punten konden worden binnen gesleept voor Haeck WorX.

Stand na 5 ronden;

Poule A
1 Bengelmedia
2 Spelt Financiële adviseurs
3 Wurms Transport
4 Haeck WorX BV
5 Streetbarista-koffie op locatie
6 TapAsia
7 Steris
8 Fysiomed Bravenboer
Poule B
1 Boltrics
2 Heijting Milieu Service B.V.
3 Grand café Mr. Bojangels
4 D & O Administratie en Belastingadvies B.V.
5 B & M Transportservice BV
6 Midgetgolf De Dikkenberg
7 Suksabai BV
8 Massagepraktijk De Cirkel