Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC Verslag 3e Ronde

Bedrijfstafeltennis: Boltrics en Wurms Transport voeren ranglijst aan.

In de 3e ronde van de najaars editie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad stonden er deze week 9 wedstrijden op het programma.

In poule B speelde koploper Boltrics tegen het op de derde plaats staande Heijting Milieu Service.

Met topspeelster Alice Barendregt(3x winst) in de gelederen speelde het Boltrics team op volle sterkte en wist een mooie 7-3 winst te behalen. Grandcafé Mr. Bojangels, dat op de 2e plaats bivakkeerde, verging het een stuk minder met een 3-7 verlies tegen B&M Transportservice. De transporteurs nemen hiermee plaats 2 over.

In dezelfde poule speelde D&O Administratie en Belastingadvies tegen Suksabai. Na hevige strijd werd hier de uitslag 4-6 waarbij opvalt dat Erol Saglam 3 winstpartijen boekte en collega Kemal Sariusta zijn tegenstander driemaal moest feliciteren.

In de onderste regionen van poule B moesten Midgetgolf de Dikkenberg en Massagepraktijk de Cirkel Ede tegen elkaar. Voor de masseurs werd dat geen prettige avond gezien de 1-9 nederlaag. Voor de golfers wonnen Wim van Ooijen en Nino Stormink beiden driemaal.

In poule A werden 5 wedstrijden gespeeld. de inhaalwedstrijd op dinsdagavond tussen Wurms Transport en Spelt Financiële Adviseurs werd een spannende waarbij aan het einde de winst (6-4) voor Wurms Transport op het scorebord stond. Henk Eizinga was deze avond voor de tegenstanders onklopbaar. Hetzelfde grapje haalde Henk op donderdagavond uit tegen Haeck WorX waardoor ook daar een 6-4 overwinning werd geboekt en tevens de koppositie werd overgenomen van Streetbarista. Deze koploper in poule A moest tegen Bengelmedia de eerste nederlaag slikken(4-6) waarbij het maar goed was dat Henny Pouw(Streetbarista) in topvorm verkeerde met drie winstpartijen.

De wedstrijd tussen TapAsia en Spelt Financiële Adviseurs was zoals al jaren het geval is weer een uitermate spannend geheel met de adviseurs als uiteindelijke winnaar. Voor de adviseurs won Carola Broelman al haar drie partijen en winst daarmee de 6-4 winst binnen te slepen.

Steris speelde in dezelfde poule tegen FysioMed Bravenboer en winst een 8-2 winst op het scorebord te brengen met driemaal winst voor Ton Sandbrink. Opvallend hierbij was dat Erik Bravenboer tweemaal winst te winnen van zijn tegenstander.

 

POULE A
1 Wurms Transport
2 Streetbarista-koffie op locatie
3 Haeck WorX B.V.
4 TapAsia
5 Bengelmedia
6 Steris
7 Spelt Financiële Adviseurs
8 Fysiomed Bravenboer
POULE B
1 Boltrics
2 B & M Transportservice B.V.
3 Grandcafé Mr. Bojangels
4 Heijting Milieu Service B.V.
5 Midgetgolf De Dikkenberg
6 D & O Administratie en Belastingadvies B.V.
7 Suksabai B.V.
8 Massagepraktijk De Cirkel Ede

Volgende ronde (4)  : 10 oktober 2024